Skip to Content (Press Enter)
Teksti suurus
Reavahe
Kontrast
normal contrast icon
high contrast icon

Must taust kollase tekstiga

Tagasiside
...

Söö ja joo

Restoranid

Pärnaõue pop-up Pererestos "Heinalise eine"

Vaid neljaks päevaks avame oma uksed "Avatud Talude" ja "Peipsi Toidu Tänava" raames. Kogu meie menüü on ülesse ehitatud ühe kala - silgu ümber. "Silk on põline talupoja söömaaeg ja töömehe toit". Peamine leivakõrvane oli soolatud kala. Peipsi ääres soolati kaladest kõige enam rääbist.Ülemöödunud sajandil oli eesti talurahva toidus kala, eriti soolakala osa liha osast suurem, s.t. et kala, nimelt silku, sai näpu vahel hoida ja leiva kõrvale hammustada sagedamini ja igapäevasemalt kui liha. Eelmise sajandi vahetusel pandi lõunaks leivakotti leiba, silku ja kartulipirukat.

Kogu galerii(12)

Omadused ja varustus

Üldine varustus

Ligipääs ratastooliga

Parkimine tasuta

Sobib lastele

WC

Laste mängutuba

Toitlustuse info

Eesti rahvusköök

Elav muusika

Gruppide toitlustus