Vaid neljaks päevaks avame oma uksed "Avatud Talude" ja "Peipsi Toidu Tänava" raames. Kogu meie menüü on ülesse ehitatud ühe kala - silgu ümber. "Silk on põline talupoja söömaaeg ja töömehe toit". Peamine leivakõrvane oli soolatud kala. Peipsi ääres soolati kaladest kõige enam rääbist.Ülemöödunud sajandil oli eesti talurahva toidus kala, eriti soolakala osa liha osast suurem, s.t. et kala, nimelt silku, sai näpu vahel hoida ja leiva kõrvale hammustada sagedamini ja igapäevasemalt kui liha. Eelmise sajandi vahetusel pandi lõunaks leivakotti leiba, silku ja kartulipirukat.
-
Rannapungerja küla
Vaata kaarti - +372 5101303
- pille.pold [at] deebu.ee
- Koduleht
-
Laupäev: 11:00 - 21:00
Pühapäev: 11:00 - 17:00